ایران، تهران، بزرگراه جلال آل احمد، پلاک 91، طبقه 4، واحد7

لیست بهترین کالاهای وارداتی از کشور چین

لیست بهترین کالاهای وارداتی از کشور چین

آنچه در این مقاله می خوانید :

لیست بهترین کالاهای وارداتی از چین به ایران

با وجود اینکه بسیاری از مردم معتقد هستند که کیفیت محصولات چینی چنگی به دل نمی‌زند و در اکثر مواقع این محصولات از کیفیت پایینی برخوردار هستند، بسیاری از بازرگانان و تاجران از طریق واردات کالاهای چینی مرغوب توانسته اند این طرز فکر را تغییر دهند.

شاید لوازم چینی آوازه خوبی نداشته باشند اما نمی‌توان گفت تمامی محصولات و کالاهایی که از کشور چین وارد می‌شوند، بی‌کیفیت و نامناسب هستند. در واقع تنها برخی از کالاهای چینی ارزان قیمت، از کیفیت خوبی برخوردار نخواهند بود. به طور کلی با اینکه مردم نسبت به کالاهای وارداتی چین دید خیلی خوبی ندارند، بیشتر وسایل حاضر در بازارهای ایران از چین وارد شده‌اند.

براساس آمار و اطلاعات جمع‌آوری شده از ریزترین محصولات و کالاها همانند سوزن گرفته تا بزرگ‌ترین وسایل و دستگاه‌ها همانند ماشین‌آلات صنعتی توسط چین تولید و به کشور ایران صادر می‌شوند. بنابراین محصولات چینی نقش مهمی در بازار ایران دارند که نمی‌توان از این نقش به‌راحتی چشم پوشید. در ضمن از آنجایی که سود محصولات واردشده از کشور چین بسیار زیاد و چشمگیر است، بازرگانان و تاجران حرفه‌ای همواره کالاهای زیادی را از چین به ایران وارد می‌کنند. برای اینکه بیشتر با لیست بهترین کالاهای وارداتی از چین آشنا شوید، می‌توانید مطلب زیر را بخوانید.  

لیست کالا‌های وارداتی از چین

شما به عنوان یک تاجر اگر از روند کاری سایر بازرگانان همچون نحوه دریافت مجوزهایی همچون کارنه تیر و کالاهایی که آن‌ها وارد می‌کنند مطلع شوید، بدون شک می‌توانید برای روند سرمایه‌گذاری خود و آغاز واردات کالا از کشور چین تصمیم بهتری بگیرید. طبق گزارشات به دست آمده، آمار و ارقام نشان می‌دهد که طی سال‌های اخیر کشور چین دومین کشور واردکننده انواع محصولات به کشور ایران بوده است.

بیشتر محصولات حاضر در بازار از کشور چین وارد می‌شوند؛ زیرا هزینه‌های گمرکی محصولات وارداتی از کشور چین پایین است و ایرانیان می‌توانند به‌طور مستقیم از این کشور خرید کنند. در ضمن با انتخاب کشور چین و محصولات چینی افراد سریع‌تر از سایر کشورها کالای خود را تحویل می‌گیرند. برخی از اصلی‌ترین محصولات وارداتی از کشور چین را در زیر نام می‌بریم:

  • گوشی هوشمند
  • تجهیزات جانبی گوشی‌های هوشمند
  • لوازم آرایش
  • لوازم خانگی
  • لوازم آشپزخانه
  • لوازم یدکی خودرو
  • قطعات صنعتی
  • پوشاک
  • تجهیزات الکترونیکی
  • اسباب بازی
  • لباس کودک
  • انواع پارچه
  • موادغذایی
  • تجهیزات پزشکی

واردات پرسود ترین کالاها از چین به ایران

 واردات پر سود ترین کالاها از کشور چین  

یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی که قبل از شروع روند واردات کالا از کشور چین مورد بررسی قرار می‌گیرد، انتخاب پرسودترین کالاهای وارداتی است. از آنجایی که کشور چین کالاهای زیادی را با انواع مدل‌ها، جنس‌ها و کیفیت‌های مختلف تولید می‌کند، بدون شک انتخاب بهترین و پرسودترین کالای ممکن برای بازرگانان و تاجران کمی سخت و پیچیده خواهد بود.

برای به دست آوردن لیست مشخصی از بهترین و پرسودترین کالاهای وارداتی از کشور چین، باید سابقه و تجربه سایر بازرگانان و واردکنندگان را مورد بررسی دقیق قرار دهید. سعی کنید بازار هدف را بشناسید و در مورد آن بررسی‌های لازم را انجام دهید. در نظر داشته باشید اگر بدون شناخت کافی از بازار هدف واردات انجام دهید، به‌طور حتم متضرر خواهید شد.

بدین ترتیب شما باید قبل از انجام اقدامات اولیه واردات، نیاز مصرف‌کنندگان را بدانید و در مسیر رفع این نیازها کالایی مطابق با بودجه و شرایط خود انتخاب کنید که سود خوبی به همراه داشته باشد. البته در این مسیر می‌توانید از شرکت‌های معتبر و پرافتخاری که سابقه حمل و نقل دریایی، هوایی، زمینی و یا امور بازرگانی را از کشور چین دارند، کمک و راهنمایی بگیرید. برای راحتی شما لیستی از پرسودترین کالاهای وارداتی از کشور چین را در زیر قرار داده‌ایم:

  • آلات موسیقی

احتمالا اگر علاقه مند به موسیقی باشید در فروشگاه‌های موسیقی لوازم چینی را دیده اید که در کنار برند های خوش نام لوازم موسیقی قرار گرفته اند. این وسایل با‌توجه به قیمت ارزان‌تری که نسبت به سایر برند‌های محبوب در سراسر جهان دارند، ساده‌تر به فروش می‌رسند، به همین دلیل در بازار ایران با‌توجه به ارزان قیمت بودنشان طرفدارانی دارند.

  • لوازم پلاستیکی

برای شروع کار واردات از چین اگر هزینه شما محدود است می‌توانید سری به بازار پر‌سود لوازم پلاستیکی بزنید؛ چرا که هزینه تمام شده واردات لوازم پلاستیکی از چین برای شما به مراتب کمتر خواهد بود. از جمله لوازم پلاستیکی وارداتی از چین ظروف پلاستیکی آشپزخانه و حمام می‌باشند.

  • لوازم الکتریکی

اگر بخواهیم سود کلان لوازم الکترونیکی وارداتی از چین را شرح دهیم باید ساعت ها آن را بررسی و نقد کنیم اما به طور کلی واردات لوازم الکترونیکی در ایران به شدت پر سود می باشد از جمله اقلامی که برای این حوزه می توانید وارد کنید لپ تاپ، موس، کیس، مانیتور و دوربین می‌باشد.

  • لوازم خانگی

اغلب وسایل خانگی موجود در ایران از کشور چین وارد می‌شوند تا با هزینه بسیار کمتر نسبت به برند‌های مطرح دنیا در گوشه خانه ما جای بگیرند. از جمله این وسایل می‌توان آب گرم‌کن، شیرآلات، کلید و پریز، فر و اجاق گاز، ماشین ظرفشویی و لباسشویی را نام برد.

هزینه حمل و نقل از چین به ایران

با توجه به اینکه کشور چین، بزرگ‌ترین کشور صادرکننده انواع کالاها به بازار ایران است، شرکت‌های حمل و نقل و لجستیک زیادی در این زمینه فعالیت می‌کنند و سعی دارند مقرون به صرفه‌ترین قیمت را برای حمل بار از کشور چین به ایران ارائه دهند. بنابراین شما در این مسیر تنها نخواهید بود و می‌توانید از کمک و یاری خبره‌ترین متخصصان در زمینه حمل و نقل کمک بگیرید.

هزینه انواع روش های حمل و نقل از جمله حمل و نقل هوایی از کشور چین متفاوت است و یکی از هزینه‌های جانبی و البته مهم واردات کالا از چین محسوب می‌شود که باید پیش از شروع روند واردات، این هزینه‌ها به طور کامل محاسبه و بررسی شوند. در واقع اگر هزینه حمل و نقل را مورد بررسی قرار ندهید ممکن است با گذر زمان دچار ضرر هنگفتی شوید.

 به عبارت دیگر شما باید قبل از فروش کالای وارداتی خود هزینه‌های حمل و نقل و سایر هزینه‌ها را به طور کامل بررسی کنید. هزینه حمل و نقل از کشور چین به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه هر یک از این عوامل را به طور خلاصه شرح می‌دهیم:

  • روش حمل بار: حمل دریایی (فول کانتینر، خرده بار، فله‌ای)، زمینی (جاده‌ای و ریلی)، هوایی (کارگو)
  • نوع کالا: کالای وارداتی مورد نظر
  • کلاس خطر کالا: کالاهای قابل احتراق، قابل اشتعال، گازهای سمی، مواد اسیدی خورنده و غیره
  • وزن کالا: سنگینی کالای وارداتی
  • حجم بار وارداتی: سایز و ابعاد و میزان مکانی که کالا اشغال می‌کند.
  • نوع قرارداد خرید: روش تحویل مشخص شده بین فروشنده و خریدار طبق قرارداد رسمی و بین‌المللی (FOB, EXW)
  • نوع بیمه کالا: با توجه به خدمات بیمه هزینه متفاوت خواهد بود.

حمل و نقل از چین به ایران چقدر زمان بر است؟

حمل و نقل از چین به ایران چقدر زمان بر است؟

خوشبختانه کشور ایران با کشور چین روابط دوستانه خوبی دارد و همین امر باعث شده چین از سمت‌های مختلفی و به روش‌های متفاوتی پذیرای تاجران و بازرگانان ایرانی باشد و خدمات خوبی در اختیار آن‌ها قرار دهد. همچنین کشور چین در جایگاه خوبی قرار دارد و ایران از راه‌های مختلفی به این کشور دسترسی خواهد داشت.

طبق آمار و اطلاعات به دست آمده بهترین روش برای حمل بار از کشور چین به ایران، راه دریایی است که البته طولانی‌تر از سایر روش‌ها خواهد بود. اما از آنجایی که هزینه‌های حمل دریایی بار از چین تا حد زیادی کم هستند، بیشتر تاجران ترجیح می‌دهند از این روش کالاهای خود را وارد خاک ایران کنند.

برای برآورد کردن زمان واردات کالا از کشور چین به ایران باید عوامل مختلفی را در نظر گرفت. در ادامه برخی از اصلی‌ترین عوامل تاثیرگذار بر روی زمان حمل کالاهای وارداتی از چین به ایران را به طور خلاصه شرح می‌دهیم:

  • نوع روش حمل و نقل: حمل دریایی زمان‌برتر از روش حمل زمینی یا هوایی خواهد بود.
  • مسافت بین بنادر مبدا و مقصد: در حمل دریایی برخی از بنادر چین و ایران فاصله خیلی زیادی دارند و همین امر مدت زمان حمل را افزایش می‌دهد.
  • نوع بار: بارهای سبک‌تر با سرعت بیشتری به کشور ایران وارد می‌شوند.
  • مقررات و تشریفات گمرکی چین و ایران: فرایند ترخیص کالاها از گمرک بر روی زمان حمل آن‌ها تاثیرگذار خواهد بود.

چگونه زمان حمل بار از کشور چین به کشور ایران را کاهش دهیم؟

چگونه زمان حمل بار از چین به ایران را کاهش دهیم

در امر واردات کالا از کشور چین زمان حمل یکی از اصلی‌ترین مسائل محسوب می‌شود؛ زیرا هر چه کالا زودتر به مقصد برسد، سریع‌تر ترخیص و در بازار توزیع می‌شود و بازرگانان زودتر به سود خود دست پیدا می‌کنند. بازرگانانی که طبق برنامه‌ریزی دقیق پیش بروند و مسائل زیر را انجام دهند، کالای وارداتی خود را سریع‌تر دریافت خواهند کرد:

  • دقت در انتخاب محصول: بعضی از کالاها خطرناک هستند و حمل آن‌ها حساس‌تر و طولانی‌تر خواهد بود.
  • رعایت مقررات واردات: در صورتی که مقررات کشور ایران و چین رعایت شود، کالا زودتر ترخیص و به بازار توزیع می‌شود.
  • آشنایی با اقلام ممنوعه: ورود برخی از کالاها به کشور ایران غیرمجاز است.
  • انتخاب تامین‌کننده کارآمد: هر چه تامین‌کننده چینی کارآمدتر باشد، زودتر کالا را برای حمل آماده خواهد کرد.
  • بستن قرارداد حمل: با عقد قرارداد رسمی حمل، کالای وارداتی سریع‌تر برای حمل و ارسال آماده می‌شود.
  • ثبت سفارش و دریافت مجوزهای ضروری: در صورتی که روند قانونی واردات به خوبی انجام شود، کالا زودتر به مرحله حمل می‌رسد.
  • بیمه باربری: با وجود بیمه باربری، کالا سریع‌تر و مطمئن‌تر ارسال می‌شود.
  • انتخاب ترخیص کار ماهر: با کمک یک ترخیص کار حرفه‌ای و سپردن کار به شرکتی معتبر همانند شرکت باراد روند دریافت کالا سریع‌تر انجام می‌شود.

با توجه به عوامل ذکر شده در بالا و با رعایت اصول واردات کالا از کشور چین، شما به عنوان یک تاجر و بازرگان می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن کالای وارداتی خود را تحویل بگیرید. ناگفته نماند مسافت بین کشور ایران و چین طولانی است و به هر حال امر واردات کالا از این کشور زمان‌بر خواهد بود اما با رعایت این نکات می‌توان زمان حمل را تا جای ممکن کاهش داد.

سخن پایانی

افرادی که به بازار کالاهای وارداتی قدم می‌گذارند به امید کسب سود وارد این عرصه شده‌اند، بنابراین انتخاب محصول پرسود وارداتی اولین مسئله در روند واردات از کشور چین محسوب می‌شود. به همین سبب شما نیز در اولین قدم باید محصول وارداتی خود را دقیق انتخاب کرده و با توجه به لیست بهترین کالاهای وارداتی از کشور چین کالایی را با‌ در نظر داشتن  بازار هدف انتخاب و خریداری کنید، اما اگر به این مسئله بی‌توجه باشید نه تنها واردات کالا برایتان سودآور نیست بلکه این امکان وجود دارد که سرمایه اولیه خود را از دست بدهید. در نهایت اینکه انتخاب محصول را جدی بگیرید و با مشاوران زبده شرکت باراد که چندین سال به طور تخصصی در زمینه واردات کالا از کشور چین فعالیت می‌کنند تماس حاصل فرمایید.